7. a 8. den - poslední dny a odlet

11:11

Už se to blíží, dnes je středa a my vyrážíme na naší oblíbenou trasu - pěšky do St. Andrews (doufám, že už naposled). Původní plán byl navštívit město Stirling a jeho památky, ale na to už bohužel nemáme sil.



Potřebujeme utratit poslední libry, doposlat všechny pohledy a sehnat dárečky. Gemma dnes pracuje ale slíbila, že nám k večeři udělá anglickou snídani

Tahle pěší cesta do města je snad čím dál delší! Ale je to jedna z posledních, tak se ji snažíme užít. Dnes je opět hezky, škoda, že tak nebylo včera nebo předevčírem.

Jedna z našich zastávek je na poště s papírnictvím. Já si kupuji jednu kuchařku, od které mám doma 1. díl a v Čechách stojí tak 3x tolik. Vojta posílá pohledy. Poté se stavujeme do našeho oblíbeného supermarketu Morrisons, kde se dá sehnat i levné jídlo. A hlavně když člověk vezme 2 balení od jedné věci. Například tyto super mlíčka.


Tuto dobrotu nám Gemma, ačkoliv je vegetariánka, přichystala. V kuchyni jsme jí s Vojtou pomáhali, a to opravdu sranda. Jídlo bylo úžasné! Anglická snídaně se skládá ze slaniny, párků (my měli klasické i čtvercové - které zdánlivě připomínají naši sekanou) vejce, fazole, žampiony, rajčata, toasty, to černé je slaný pudink (my si pod pudinkem představíme pouze něco sladkého, ale tohle byla fakt bašta)


----------------------------------------------------------------------------
Ve čtvrtek 14. srpna 2014 vstáváme hodně brzy. Angus nás veze autem až do Edinburghu na letiště. Letadlo odlétá 9:20 a cesta autem trvá asi hodinu. Gemma se strachovala, abychom to stihli, takže nakonec na letišti jsme téměř 3 hodiny předem. Letíme opět s Easyjetem.
Nastává loučení, které tak nemám ráda. Ale já vím, že se ještě někdy uvidíme. Je to takový fajn pocit. Gemma s Angusem nás opouští a my se tu pár hodin nudíme.
Do Čech přilétáme a musíme se zas o hodinu přeorientovat. Rodiče nás bombardují smskami už na letišti. Najednou mi je smutno, protože hned narážíme na lidi, co se moc hezky nechovají a rači si držíme tašky, aby se nám něco neztratilo. To je smutné.
Domů jsme dorazili až večer, úplně vyšťavení ale naprosto šťastní z toho, jak se výlet vydařil.

You Might Also Like

0 komentářů

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images